Welkom

1423514223-bruin-(1).jpg

 
 
Welkom op de webshop van Slagerij de Bruin; uw vleesspecialist in de Betuwe. De geschiedenis van Slagerij de Bruin begint in 1927 in Beusichem. Opa de Bruin bouwt de slagerij aan de Molenweg. Aangezien het slagersvak in de genen zit bij deze familie zijn er na 1927 zowel in Zoelmond als Culemborg winkels geopend. 


Al jaren spelen wij graag in op de diverse behoeftes van de consument. Na de verkoop van natuurlijk rundvlees en scharrelvarkensvlees starten we met een webwinkel; via internet zullen we, naast de verkoop in onze winkels, vlees en vleeswaren via internet verkopen. 

Uw bestelling is bij ons in goede handen; onze uitstekende reputatie van bijna 100 jaar vleesverkoop in de Betuwe is daarvan het voorbeeld. Meer informatie leest u op www.slagerijdebruin.nl
Bent u moeilijk ter been; heeft u een ziek kind thuis, bent u druk op het werk of valt de regen met bakken uit de hemel? Allerlei redenen waarom u niet in staat bent naar de winkel te gaan. Om dan 's avonds tóch dat lekkere malse stukje vlees van Slagerij de Bruin op tafel te kunnen zetten bieden wij u nu de gelegenheid online vlees en vleeswaren te bestellen.

Telefonisch bestellen mag ook: bel Culemborg 0345 512762 of Beusichem 0345 501282.
Let op: wij bezorgen alleen in Culemborg, Beusichem, Zoelmond, Asch, Ravenswaaij, Maurik en Eck en Wiel op woensdag tussen 17.00-19.00 uur. Bestellen kan vanaf € 20,00 (bezorgkosten € 2,50, vanaf € 40,00 bezorgen wij gratis).

Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:
Pin of contant